tirsdag 31. juli 2012

Kolmården djurpark

I dag har vi vært i Kolmården dyrepark:-)
Endelig kunne jeg bland annet få fotografere tigere, som jeg alltid har vært utrolig fasinert av.
Bilder av dyrene kommer i egne innlegg, da de ble ganske mange av dem:-)



Litt om dyreparken som absolutt er verdt et besøk:
Eventyret begynner herMøt 750 ville attraksjoner fra alle verdens jungler, savanner og hav ... på ett og samme sted! Skandinavias største dyrepark er fylt med spennende opplevelser for både voksne og barn. Legg ut på Kolmårdens nye og spennende Safari, møt tigere på pirrende nært hold i Tiger World, se et delfinshow i verdensklasse i Marine World, treff de verdensberømte gorillaungene Enzo og Echo og mye, mye mer. Her er det også rikelig med restauranter og mengder av overnattingssteder hvis du vil bli litt lenger. Et hotell av høy klasse med familiespa eller afrikansk safaritelt på savannen? Valget er ditt. Vilt velkommen til eventyret på Kolmården!
SafariVerdens første dyreparkgondol åpnet for besøkende i 2011. Bli med på en makeløs reise gjennom Kolmårdens Safaripark og møt blant annet løver, bjørner, ulver og mange andre. Så tett innpå verdens villdyr har du aldri kommet før. Safari er Kolmårdens største investering noensinne.


Marine WorldOpplev temaområde Marine World, inspirert av Key West! Her forflyttes du elegant til solfylte Florida og serveres et delfinshow i verdensklasse eller opplever berg-og-dal-banen Delfinexpressen som tar deg med på en frydefull tur. Du kan også la deg sjarmere av lekne pingviner og se en fascinerende selforestilling. I Marine World er det også flere restauranter hvor du og familien din kan spise godt.
Tiger WorldI vårt spennende temaanlegg Tiger World kan du møte den vakre og utrydningstruede sibirske tigeren på spennende nært hold. Alt mens du befinner deg i et mystisk orientalsk miljø.
Gorillabrødrene Enzo & EchoKom til Kolmården og se brødrene Enzo og Echo leke med de andre gorillaene på Gorillaøya.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar