fredag 26. februar 2016

Nye utfordringer

NOSEWORK
Nosework er en relativt ny hundesport fra USA hvor 3 initiativtakere ønsket å lage en sport med spesialsøksoppgaver som skulle kunne tilpasses alle hunder og gi hunder verdifull og morsom trening på deres betingelser. En av grunnleggerne, Ron Gaunt, har jobbet profesjonelt med søkshunder i politiet siden starten av 1970-tallet i USA og sporten er inspirert av jobben med utallige søkshunder i politiet der. I USA heter organisasjonen for denne sporten «National Assiciation of Canine Scent Work (NACSW)(www.nacsw.net ).

Dette er en super treningsform for alle slags hunder og treningen kan utføres så godt som over alt – altså den perfekte hundetreningssporten! Du og hunden din kan få spennende trening enten dere er hjemme, ute på tur, borte på ferie eller sammen med andre treningsglade hundeeiere – mulighetene er så mange og varierte!

Nosework passer for alle slags hunder, enten det er den som er full av energi, trenger en jobb, kjeder seg eller den som er litt redd for å gjøre ting på egen hånd.

Elena skal få prøve seg på litt nye lukter.Denne gangen eucalyptus

Takk Anette som fiksa utstyr til oss fra HUNDogSÖK


Elena er klar for utfordringen 


Og jammen ble det med litt nytt utstyr til hundene,

 som skal lære og hente opp ting også.
Disse kurvene fra IKEA blir supre og hente ting oppi igjen :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar