torsdag 2. august 2012

Stockholm

Videre fra Kolmården dro vi til Stockholm for et par dager.
Her bodde vi på Villa Källhagen, som også var et funn med hunder.
Lange turstier langsmed sjø og kanal:-)


Redan 1810 öppnades det första värdshuset här. Röda stugan, som har sin självklara plats i trädgården, byggdes strax därefter. Nu samsas det gamla huset med Villa Källhagens vackra huvudbyggnad från 1990 på en av Stockholms mest natursköna platser.
Villa Källhagen har 36 vackert inredda gästrum som kombinerar medveten design med närheten till den vackra omgivningen genom stora fönster och rikliga ljusinsläpp. Här kan man bo i natursköna omgivningar nära city - perfekt för en avkopplande helg med lite shopping och kanske ett teater- eller musikalbesök.
I vår välrennomerade restaurang under ledning av Mathias Emilsson och Xavier Rodriguez, skapas modern mat med svenska rötter och blicken mot framtiden. I den välsorterade och trivsamma vinkällaren trängs flaskor från hela vinvärlden.
Under de varma årstiderna är Trädgårdsbaren med sin utsikt över Djurgårdens grönska en favoritplats. Och när det blir kallare möts man gärna över ett glas vin framför brasan.
Villa Källhagen kan erbjuda 7 konferenslokaler av varierande karaktär för att skapa kreativa möten, lokalerna lämpar sig för så väl det lilla informella mötet som den stora årliga konferensen.
I festvåningen kan vi hjälpa er att anordna fester för livets alla skeden, dop, konfirmationsmottagning, studentmottagning, bröllop, födelsedagar, bröllopsdagar och även minnesstunder vid begravningar. Varje tillfälle kräver omtanke och kärleksfull planering. Givetvis kan vi även hjälpa till med företagsfester, privata fester och andra typer av arrangemang.

En svanefamilie soler seg på stranden

Plutselig dukka det opp tre elefanter ved hotellet....
Et sirkus var i nærheten, og kom hit og lufta elefantene sine.
De var veloppdragne og snille, men det ble mange skuelysne rundt dem:-)Tommy sine månseskinnsbilder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar