fredag 16. februar 2024

Vinterfestival Hunderfossen

 I kveld har vi tatt turen til Hunderfossen og vinterfestivalen.

Velkommen til Kong Vinters rike i Hunderfossen Vinterpark!

Tre inn i en verden av eventyrlig vintermagi. En kveld i Vinterparken er ikke bare en opplevelse, det er et eventyr for hele familien. Her finner du fantastiske bygg av snø og is, iskunst i verdensklasse, spennende attraksjoner på snø og is, kvalitetsunderholdning med teater og sang, og det hele rundes av med et fantastisk fyrverkerishow akkompagnert av Griegs «I Dovregubbens Hall».

Kong Vinter ønsker velkommen



Pyntet med lys over alt.




Musikkfabrikken, er en 4D-attraksjon hvor barn og voksne sammen får en unik opplevelse av Oslo-filharmoniens orkester, en vakker filmopplevelse, artige spesialeffekter og lek med musikk og farger.
Velkommen inn i en magisk verden av lyd, farger og lek. Her møtes det beste av klassisk musikk, artige animasjoner, humor, glede og gøyale overraskelser. En opplevelse du garantert ikke finner maken til noe sted i verden!







4D briller



Eventyrslottet Soria Moria 



Iskatedralen – Sakral stemning og flott utsmykning

Hvert år reises skandinavias sydligste iskatedral, snøhotell og isbar seg på Hunderfossen. Laget av ren snø og is, er disse byggverkene resultatet av unik ekspertise og ukesvis med dedikert arbeid. Inne i disse fantastiske bygningene tar atmosfæren pusten fra de fleste. Alt er utsmykket med enestående iskunst av den anerkjente kunstneren Elisabeth Kristensen. Og opplevelsen er flyktig – alt smelter og forsvinner til våren!












Kong Vinter i Iskatedralen


















Prinsessen i Soria Moria










Ivo Caprinos Eventyrgrotte

Under Trollet finner du Ivo Caprinos eventyrlige Eventyrgrotte som tar deg med inn i hjertet av norske folkeeventyr. En magisk verden der alt kan skje – fattiggutten blir konge og tjenestejenter blir prinsesser… Møt Kvitebjørn Kong Valemon, Askeladden og de gode hjelperne som spiste gråstein, og mye mer. Her blir du virkelig bergtatt – og ta deg tid! Det er faktisk først når du har kikket en stund, at du klarer å få øye på alle trollene….



























I år kan du oppleve et helt nytt eventyrteater i Vinterparken. Hovedforestillingen «Prinsessa som kappåt med trollet» er skrevet for Hunderfossen av Karsten Fullu (kjent for blant annet manus til Bukkene Bruse på Badeland, Flåklypafilmene og humorprogram som «Nytt på Nytt») og Mina Juni Stenebråten (kjent for Wonder (2015), Furia (2021) og Campingplassen (2023). I dette eventyret blir vi med når prinsessen selv må ta opp kampen for å redde både Askeladden og Kongerikets ære, da heksa som vanlig har lagt onde planer for å rydde veien frem til Kongen. Regi av Marius Havik.

Forestillingen er fylt med humor, spenning og fengende sanger. «Prinsessa som kappåt med trollet» er en spennende og underholdende forestilling som appellerer både til barn og voksne.
















Og så levde de lykkelig i alle sine dager....




Et flott fyrverkerishow akkompagnert av Griegs «I Dovregubbens Hall».













 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar